EMMAGATZEMATGE

SAFEPACK Emmagatzematge

Guardem la teva seguretat

El teu material de seguretat en perfectes condicions quan realment el necessitis

La nostre missió es assegurar que disposaràs del TEU material de seguretat en perfecte condicions quan realment el necessitis. Per aquest motiu, creiem fermament que el nostre servei d’emmagatzematge i manteniment pot proporcionar-te la tranquil·litat de saber que així serà.

Què m’ofereix la subscripció a l’emmagatzematge i manteniment?

Magatzems de proximitat

Emmagatzemem el teu material de seguretat tant a prop casa teva o empresa com ens sigui possible. D’aquesta manera facilitem l’enviament i la disponibilitat quan vulguis rebre’l.

Videovigilància 

El teu SAFEPACK es guardarà en instal·lacions amb videovigilància i sota doble clau perquè res no li pugui passar res. Les instal·lacions disposen de gravació de vídeo contínua i connexió a central d’alarma 24h/365dies.

Condicions ambientals controlades

Portem un control de les condicions ambientals per assegurar que el teu material es guarda en les millor condicions i no sofreix cap deteriorament. Així no et portaràs cap sorpresa quan el vagis a fer servir.

Controls periòdics

De forma periòdica, cada 6 mesos, i abans del enviament realitzem controls al teu SAFEPACK per comprovar que tot està correcte. Comprovem la presència i estat dels diferents productes, comprovem que cap producte caduqui i t’enviem una fotografia perquè ho puguis comprovar. Si hi ha algun producte a punt de caducar, t’avisem per si vols renovar-lo o prefereixes guardar-lo de totes formes.

Estalvia espai

El teu SAFEPACK ocupa un espai que és molt valuós a la teva casa o empresa. L’emmagatzematge a les nostres instal·lacions evita aquesta molèstia, per un cost de subscripció baix.

Quant costa la subscripció?

Creiem que el baix cost de la subscripció d’emmagatzematge i manteniment justifica els avantatges que proporciona, i és la millor forma d’assegurar que tindràs el material en perfectes condicions quan el necessitis.

La subscripció anual per l’emmagatzematge i manteniment d’un SAFEPACK Family costa:

19,90 €/anuals amb el primer més de prova gratuït

7,90 €/ trimestrals

Aquest cost equival a menys de dos cafès al mes.

I si vull guardar jo el meu SAFEPACK?

Cap problema. El nostre objectiu és que disposis del teu SAFEPACK en el moment que el necessitis. Si estàs segur que el podràs emmagatzemar i mantenir de forma correcte, també pot ser una opció.

De totes maneres tingues en compte el cost/benefici del nostre emmagatzematge, i els diferents factors que no podem controlar a la teva casa o empresa.

Pèrdua del material

Deteriorament per males condicions de conservació

Caducitat dels productes

Ús inapropiat en un moment no essencial

En el cas que vulguis que guardem més d’un SAFEPACK apliquem un descompte del 10% per cada membre familiar addicional, fins a un estalvi del 50% del cost de la subscripció!

Si ets empresa, posa’t en contacte amb nosaltres perquè et valorem la subscripció al manteniment segons les teves necessitats. SAFEPACK Business pot ser el complement ideal al teu pla de contingències enfront d’emergències sanitàries.  empresas@safepack.es

Cistella De La Compra
No hi ha productes a la cistella de la compra!
Subtotal
0,00
Seguir La Compra
0
Obre xat
Necessites ajuda?
Hola, et puc ajudar?