Guants si, o guants no?

Guants sí, o guants no?

La funció dels guants és la de simular una segona pell que ens protegeixi. La nostra pell ja té aquesta funció i canviar una pell per una altra no sembla massa pràctic. Els guants disminueixen el tacte, produeixen molèsties com la suor, es poden trencar i ens donen sensació de seguretat, però realment és una falsa sensació de protecció.

El virus de la Covid-19 no es contagia a través de la pell sana, però si pot ser transmissora: al tocar objectes o superfícies contaminades i després tocar-nos la cara, boca, nas o mucoses, des d’on el virus té via lliure. Un tic molt habitual i que l’ús de guants no eliminarà. Per això és tan important el rentat reiterat de mans amb aigua i sabó o amb solucions hidro-alcohòliques adequades com les que SAFEPACK proporciona.

Els guants es poden contaminar com la pell, però rentar-nos les mans amb els guants posats és un exercici difícil i poc aconsellable que sol acabar tirant els guants a les escombraries, traient-los de forma incorrecta i transferint brutícia de la seva superfície a la nostra pell. Molt més important és que després de treure els guants ens rentem les mans i que mai ens toquem la cara amb els guants posats.

Es desaconsella el seu ús com a norma general, i per aquest motiu no estan inclosos per defecte dins el SFAPEACK Family,  restringint el seu ús a aquells professionals que realment ho necessiten i que els donen una utilitat correcte. També als que gestionen aliments i en la manipulació de productes frescos als supermercats.

Per això SAFEPACK ha decidit no incloure’ls en el seu pack bàsic, però ofereix la possibilitat d’adquirir-los com a material addicional per part dels clients de SAFEPACK.

Referències

https://www.sempsph.com/images/Posicionamiento%20guantes.pdf

Post anterior Els tipus de mascaretes explicats de forma clara i precisa
Post següent SAFEPACK es presenta com la solució per garantir la disponibilitat de material de seguretat a empreses i a famílies

Deixa un comentari

Cistella De La Compra
No hi ha productes a la cistella de la compra!
Subtotal
0,00
Seguir La Compra
0
Obre xat
Necessites ajuda?
Hola, et puc ajudar?