Què fer i què no fer amb les mascaretes

Què fer i què no fer amb les mascaretes

Per aconseguir la màxima eficàcia i la major protecció s’han de seguir una sèrie de normes per a la utilització correcta de les mascaretes. Parlem de la nostra protecció i per això no hem de caure en una rutina: hem de prestar atenció al posar-les, utilitzar-les i treure-les. I hem d’ensenyar als nostres fills i familiars a seguir estrictament les normes.

Abans de posar-la és aconsellable rentar-se correctament les mans. Mai ha de tocar-se la mascareta per l’exterior, cara que hem de diferenciar bé (pel color, les costures o la textura). Sempre manipular-la per les gomes o cintes i ajustar-la correctament al contorn de la cara. Si té pinça nasal ajustar-la correctament. Si accidentalment toquem la part exterior hem de rentar-nos les mans. Per retirar-la ha de manipular-se només per les cintes i rebutjar-la en una bossa en el cas de les quirúrgiques o FFP2, evitant el contacte, assegurant que el lloc on es diposita no sigui accessible (per exemple, una bossa de plàstic tancada) i després rentar-se les mans. Durant la seva utilització hem d’evitar manipular-la (posar-la sobre la barbeta, despenjar-la, portar-la a les mans, …) i si es fa, procurar no tocar la seva cara externa i no tocar-nos la cara.

Mai se li ha de donar la volta i reutilitzar-la, tampoc es recomana l’ús de mascaretes de talla adulta per a menors. Per aquest motiu el SAFEPACK Family pot incloure mascaretes higièniques per a nens. No es recomana la seva utilització per períodes molt perllongats (superiors a 4 hores) i si fa suar o s’humiteja molt s’ha de canviar i descartar, doncs la seva efectivitat disminuirà.

Si la mascareta és reutilitzable i rentable cal seguir estrictament les instruccions del fabricant, sinó el seu deteriorament serà evident i es reduirà la seva capacitat de filtració i les seves característiques físiques, perdent efectivitat. SAFEPACK subministra instruccions detallades sobre aquest punt per a les mascaretes incloses en el pack, i una bossa zip per a poder-les desar correctament.

Referències

https://www.lavanguardia.com/vivo/como-hacer-diy/20200521/481299180980/mascarilla-desinfectar-usar-guardar.html

https://www.mscbs.gob.es/profesionales/saludPublica/ccayes/alertasActual/nCov-China/documentos/COVID19_Mascarillas_higienicas_poblacion_general.pdf

Post anterior SAFEPACK es presenta com la solució per garantir la disponibilitat de material de seguretat a empreses i a famílies
Post següent SAFEPACK col·labora amb un festival CRUÏLLA diferent per adaptar-lo a la nova normalitat

Deixa un comentari

Cistella De La Compra
No hi ha productes a la cistella de la compra!
Subtotal
0,00
Seguir La Compra
0
Obre xat
Necessites ajuda?
Hola, et puc ajudar?