Qui som

Qui Som

SAFEPACK neix del confinament, visualitzant una necessitat futura de la societat

MISSIÓ

“Assegurar a les famílies i a les empreses que disposaran del material de seguretat necessari enfront de futurs brots o emergències sanitàries”

SAFEPACK ofereix un servei integral, que inclou la compra del material, l’emmagatzematge i manteniment, i el transport urgent fins a la porta del nostre client. Amb aquesta solució, podem assegurar que els nostres clients disposaran del seu material de seguretat quan ho necessitin, sense dependre de la seva disponibilitat en el mercat. També oferim packs personalitzats per a diferents tipus d’esdeveniments, festivals i hotels.

El nostre servei pretén ser universal, essent la nostra visió que qualsevol persona pugui tenir assegurat el seu material de seguretat per a emergències sanitàries, adequat a les seves necessitats.

EQUIP ESPECIALITZAT

SAFEPACK està format por un equip de professionals que provenen de l’àmbit de la sanitat, amb anys d’experiència en el sector de Diagnòstic In Vitro (DIV). Això ens proporciona el coneixement necessari per poder valorar la qualitat i la utilitat dels productes i transmetre la informació de forma senzilla als nostres clients.

Iniciativa basada en uns valors clars

Qualitat

Materials de qualitat certificada, amb informació clara i precisa.
Avaluem als nostres fabricants de forma periòdica i comptem amb l’assessoria de professionals per escollir els productes més idonis.

Local

Apliquem la filosofia km0, prioritzant els fabricants i serveis locals, amb l’objectiu d’ajudar la indústria local i evitar de dependre de la importació.

Universal

Volem que SAFEPACK sigui per a tothom. Seleccionem la millor relació qualitat/preu amb l’objectiu que els nostres productes i serveis estiguin a l’abast de tothom: famílies, empreses i organitzacions.

Solidaritat

Destinem part dels nostres beneficis a una causa social amb impacte en la crisi del covid-19. Així, tots hi sortim guanyant.

Cistella De La Compra
No hi ha productes a la cistella de la compra!
Subtotal
0,00
Seguir La Compra
0
Obre xat
Necessites ajuda?
Hola, et puc ajudar?