SAFEPACK col·labora amb un festival CRUÏLLA diferent per adaptar-lo a la nova normalitat

SAFEPACK col·labora amb un festival CRUÏLLA diferent per adaptar-lo a la nova normalitat

Durant aquest mes de juliol s’està celebrant a la ciutat de Barcelona una edició del festival d’estiu CRUÏLLA diferent i adaptada a les circunstàncies actuals. Amb el eslógan “Menys és més” aquesta edició CRUÏLLA XXS no només es caracteritza per presentar una programació diferent, amb concerts de menys aforament en nou espais emblemàtics de la ciutat, sino també per adoptar les mesures higièniques necessàries per a garantir la seguretat dels assistents. Distàncies de seguretat, mascaretes, desinfecció de mans, evitar el contacte…, són hàbits no habituals en els concerts, però necessaris a dia d’avui.

Per aquesta adaptació, CRUÏLLA XXS ha comptat amb la col·laboració de SAFEPACK, que ha proporcionat el material de seguretat necessari per un festival d’aquestes característiques. La cara visible d’aquesta col·laboració són els dispensadors de gel hidroalcohòlic presents en totes les entrades dels concerts, que asseguren que totes les mans que entren als espais estan lliures de l’indesitjat virus. Al darrere, però, queden llargues converses sobre les diferents necessitats d’higiene durant unes setmanes de preparació, en què regnaven la incertessa i regulacions canviants. A banda de material per als treballadors, SAFEPACK també ha proveit mascaretes d’un sol ús perquè, si algun despistat arribava al concert sense, pogués accedir als espais on el seu ús és obligatori. Per sorpresa de tots, les vendes d’aquestes mascaretes estant essent mínimes, confirmant que ja hem incorporat aquest element com un complement de vestir més.

En la col·laboració amb el CRUÏLLA XXS tot ha encaixat: l’organització sempre ha estat oberta a impulsar artistes i iniciatives locals, i SAFEPACK ha proporcionat una solució a un punt que tots els festivals han de tenir en compte avui en dia.

Post anterior Què fer i què no fer amb les mascaretes

Deixa un comentari

Cistella De La Compra
No hi ha productes a la cistella de la compra!
Subtotal
0,00
Seguir La Compra
0
Obre xat
Necessites ajuda?
Hola, et puc ajudar?