SAFEPACK es presenta com la solució per garantir la disponibilitat de material de seguretat a empreses i a famílies

SAFEPACK es presenta com la solució per garantir la disponibilitat de material de seguretat a empreses i a famílies

La iniciativa empresarial evita les ruptures d’estoc i garanteix la disponibilitat de material de seguretat enfront futurs brots o emergències sanitaries

Barcelona, 1 de juny de 2020

SAFEPACK, és la solució que joves emprenedors de Barcelona han llançat al mercat per dotar de solucions al subministrament de material de seguretat per a empreses i particulars. El servei innovador, especialment pensat per a famílies i empreses, ofereix una solució definitiva a un dels problemes que s’ha posat de manifest en la crisi del covid-19: la dificultat d’aconseguir material de protecció en el moment que més es necessita, aquell en què la demanda i els preus es disparen, i es produeixen les ruptures d’estoc. Aquest iniciativa, nascuda a la capital catalana, té una missió clara, “assegurar a famílies i empreses que disposaran del material de seguretat enfront de futurs brots o emergències sanitàries”, explica Marc Castellet, principal impulsor del projecte, que afegeix “és per tant, una solució post-crisi, pensant en el futur, tal com reflecteix el lema principal de l’empresa: «La teva seguretat, per a la Nova Normalitat»”.

Aquest servei és senzill i efectiu a la vegada. A través de la seva web www.safepack.es els clients poden comprar uns packs de material de seguretat, que inclouen els productes necessaris per fer front a un brot o emergència sanitària, com mascaretes, gel hidroalcohòlic, pantalles facials protectores o esprais desinfectants. La gran novetat que ofereix SAFEPACK és que, els clients poden subscriure’s a l’emmagatzematge i manteniment en les instal·lacions de SAFEPACK, amb la finalitat d’assegurar que quan, més endavant, puguin necessitar aquest material per fer front a un brot, el rebin a temps i en perfectes condicions. Aquest servei d’emmagatzematge i manteniment inclou videovigilància i seguretat sota doble clau, condicions ambientals controlades, revisions periòdiques del material, i tot en magatzems de proximitat. Una seguretat que costa tan sols el cost equivalent a dos cafès al mes. D’aquesta manera s’evita la pèrdua, deteriorament, ús inadequat o caducitat, que es pot produir si es guarda a casa o a l’empresa.

El producte insígnia de la companyia catalana és el SAFEPACK Family, un pack complet per a famílies amb material de protecció per aproximadament un mes, que té un cost de 49,90 € per persona. Però, s’ofereixen també packs adaptats a les necessitats de les empreses (SAFEPACK Business) i altres packs per a ús immediat, SAFEPACK Event, SAFEPACK Festival i SAFEPACK Hotel. Segons el seu fundador, Marc Castellet, “vendre productes ho fa tothom, el nostre valor afegit està en que podem assegurar que els clients tindran aquests productes quan els necessitin. Creiem que aquesta és la millor solució, però també donem l’oportunitat de comprar el pack i que el client el guardi, i també al revés, que el client aporti el material i nosaltres l’emmagatzemem i mantenim. Tot és possible per tal d’assolir la missió”.

Aquest projecte empresarial arrenca amb valors molt clars. La qualitat dels productes és la primera, tenint en compte les certificacions i normes actuals. Però també tenen com a prioritat l’ús de fabricants locals, sempre que sigui possible, per fomentar la indústria local en aquesta època de desglobalització. I per últim, la solidaritat, ja que un 1% de les vendes es destinaran al fons de solidaritat de la Cambra de Comerç de Barcelona amb la finalitat de fer front a la crisi del covid-19.

Sobre SAFEPACK:

La idea inicial del projecte va sorgir del confinament, en plena crisi, visualitzant una necessitat futura de la societat. En Marc Castellet va trobar una solució senzilla a un problema, i va decidir portar-la a terme amb convicció. Amb 43 anys i un doctorat en biotecnologia, en Marc ha estat treballant més de 14 anys en el diagnòstic in vitro dins el sector sanitari, fet que li aporta, junt amb el seu equip, els coneixements necessaris per a avaluar els productes i necessitats dels clients. Segons diu el fundador, “el problema no és la informació, el problema és transmetre-la de forma clara i precisa”. Actualment, compagina aquest projecte amb la supervisió d’un laboratori d’anàlisis clíniques on té les mostres de pacients amb covid-19 ben a prop. Segons afirma, “la visió d’aquest projecte és molt àmplia ja que pretén ser universal”, és a dir, accessible per a tothom, famílies, empreses i organitzacions, amb l’objectiu de donar tranquil·litat. A Suïssa, les comunitats de veïns tenen búnquers per a situacions d’emergència, que proporcionen seguretat i tranquil·litat a la població. Aquí som més modestos, però tots podem adquirir un SAFEPACK”.

Post anterior Guants si, o guants no?
Post següent Què fer i què no fer amb les mascaretes

Deixa un comentari

Cistella De La Compra
No hi ha productes a la cistella de la compra!
Subtotal
0,00
Seguir La Compra
0
Obre xat
Necessites ajuda?
Hola, et puc ajudar?